Bedrijfsprofiel

Casa Haarlem is een professioneel makelaardij in woonruimtes. Wij huren, verhuren of beheren van kamers, appartementen, huizen en overige woonruimtes. Wij helpen verhuurders graag aan de juiste huurders en woningzoekenden aan een woonruimte in Haarlem en omgeving!

Optimale service bij Casa Haarlem

Casa Haarlem probeert zo goed mogelijk naar de wensen van de verhuurders en huurders te luisteren, zodat we zo veel mogelijk aan hun wensen zullen voldoen. Wij bieden u veel service en behandelen elke huurder en verhuurder als gelijke. Ook doen wij ons uiterste best om al onze cliënten zo tevreden mogelijk te stellen. Alle contracten worden volgens de wettelijke bepalingen opgemaakt bij eventuele onderhandelingen doet Casa Haarlem zijn uiterste best om beide partijen tevreden te stellen. Tevens probeert Casa Haarlem iedereen een goede persoonlijke begeleiding te geven, omdat de tijd van iedereen kostbaar is.

Voor deskundig advies bij woning verkopen of verhuren

Sinds 2002 is Casa Haarlem uw lokale makelaar waarbij u terecht kan voor advies bij het tijdelijk huren, en verhuren van zowel gestoffeerde als gemeubileerde woonruimtes. Wij zijn een dynamisch bedrijf, dat streeft naar een optimale service voor verhuurders, huurders en bedrijven. Wij zijn een bedrijf dat voor de woningen van verhuurders op zeer korte termijn een geschikte kandidaat zoekt en voor de huurders een geschikte woning zoekt die voldoet aan de wensen van de huurders en verhuurders. Casa Haarlem is een bedrijf dat op een zeer korte termijn een groot aantal tevreden cliënten heeft opgebouwd. Elke dag groeit het cliënten bestand van Casa Haarlem.

No Cure No Pay

Ons doel is:
– Tevreden cliënten hebben (zowel huurders als verhuurders)
– Een optimale service verlenen
– Een goede begeleiding bij het verhuren of huren van een woning
– Wij bieden iedereen openheid in zaken en kosteloos volledige informatie
– Wij werken volledig volgens de wettelijke bepalingen
– De goede reputatie die wij hebben, behouden
– Iedereen een goede service bieden

Inschrijving is bij ons geheel kosteloos, dus schrijf je in en wij zoeken voor je op
No Cure No Pay basis een woning