Kamer huren

5 found.
Sort By verkocht of verhuurd Huurprijs Slaapkamers Oppervlakte m²
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd

Jouw kamer vind je bij Casa Haarlem

Haarlem is een grote stad met veel prachtige wijken waar jij kunt wonen in een mooie kamer. Naast dat Haarlem de hoofdstad is van de provincie Noord-Holland, is het ook een studentenstad. De stad telt ongeveer 160.000 inwoners, waarvan er ongeveer 6000 studenten zijn. Vanuit Haarlem kun je gemakkelijk andere steden in de omgeving bezoeken, zoals onze hoofdstad Amsterdam en Zandvoort. Amsterdam staat bekend om z’n dure kamers om te huren in het centrum en omgeving. Daarom is Haarlem een beter alternatief om voor een scherpe prijs een kamer te huren, zodat je op een gemakkelijke wijze naar  Amsterdam kunt reizen. 

Jouw tijdelijke woonruimte 

Natuurlijk is op kamers gaan best spannend. Er komen veel verantwoordelijkheden bij kijken. Je moet natuurlijk boodschappen doen, je vervoersmiddelen regelen en/of het openbaar vervoer nemen. Gelukkig kun je in Haarlem deze verantwoordelijkheden zonder enige problemen uitvoeren. Omdat het een grote stad is, is de supermarkt vaak goed te bereiken met de fiets of openbaar vervoer. Dat brengt het voordeel met zich mee, als jij een kamer particulier wilt huren in Haarlem. Je kunt kiezen om in het centrum te wonen, waarbij jij op korte afstand van de Grote Markt bent, of je kunt kiezen om juist buiten het centrum in een rustige omgeving te wonen. 

Goedkoop kamers huren in Haarlem

Met ongeveer 6000 studenten in Haarlem, is de stad niet wat je noemt ‘een bekende studentenstad’. Het brengt het voordeel met zich mee dat de prijzen van de kamers die te huur staan, niet heel duur zijn ten opzichte van Zandvoort en Amsterdam. Dat betekent ook dat er in het algemeen minder studentenhuizen of studentenkamers zijn. Desalniettemin is het ook leuk om met een kennis of klasgenoot een kamer of studio te huren. Natuurlijk kan je bij Casa Haarlem ook je kamer huren als particulier zijnde.

Persoonlijke service met Casa Haarlem

Wij begrijpen dat je als student wat vragen kunt hebben wat betreft het huren van een kamer in Haarlem. Daarom kiezen wij ervoor om een zo goed mogelijke service te bieden. Als je bij ons een afspraak maakt, komt een professional van ons mee om je kamer te bezichtigen. Je kunt dan tijdens de bezichtiging eventueel vragen stellen, die wij zo goed mogelijk zullen beantwoorden. Bekijk ons huuraanbod voor diverse kamers en woningen. Want jouw wensen willen wij proberen te realiseren!

Kamers verhuren

Ken jij iemand die zijn of haar kamer wilt verhuren? Bij Casa Haarlem kan je je eigen kamer of woning verhuren in omgeving in Haarlem door andere particulieren. Wij zorgen ervoor dat jouw kamer of ander woonruimte wordt verhuurd op ons verhuurplatform. Want het beheren van jouw kamer of woonruimte kost veel tijd. Casa Haarlem ontfermt zich volledig over zowel het administratieve, als het technische beheer. Bekijk onze pagina over verhuren en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen!

Contact

Heb jij vragen over onze services of kamers die te huur staan in Haarlem? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 023-5331724. Ook kunt u via dit telefoonnummer een vrijblijvende afspraak maken om een huurwoning in Haarlem te bezichtigen. U kunt ons ook bereiken via het mailadres info@casahaarlem.nl. Wij helpen u graag professioneel met ons advies.