Verhuren

Verhuurmakelaar in Haarlem

Bij ons vindt u niet alleen huizen te huur, u kunt ook bij ons terecht wanneer u zelf een woning wilt verhuren in Haarlem. Onze beheertaak bestaat uit het verzorgen van alle correspondentie die samenhangt met het (ver)huren van woningen. 

Hieronder valt bijvoorbeeld het afhandelen van de verplichte administratieve zaken zoals:

 • Het innen van de huur
 • Huuropzeggingen
 • Opnieuw verhuren
 • In en uit check van uw woning
 • Opstellen van juridische brieven
 • Laten uitvoeren van klein onderhoud

Ik wil mijn huis verhuren

Wilt u uw huis verhuren in Haarlem en bent u op zoek naar een goede verhuurmakelaar in Haarlem? Dan bent u bij Casa Haarlem aan het juiste adres. Casa Haarlem maakt het voor personen die hun woning willen verhuren in Haarlem mogelijk om snel een geschikte huurder te vinden. 

Waarom verhuren?

Bezit u een of meerdere panden, die u zelf niet of nauwelijks gebruikt of waar u geen goede bestemming voor heeft. Dan kunt u erover nadenken of u uw huis wilt verhuren of verkopen. Met de hoge waarde die panden tegenwoordig hebben, kan het verstandig zijn om het huis tot uw eigendom te houden. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om uw huis (gedeeltelijk) te verhuren, zodat het pand weer een bestemming heeft en u inkomsten uit de verhuur kunt halen. Wanneer u zegt: ‘ik wil mijn huis verhuren’, kunnen wij direct van start gaan met het in orde maken van de administratie.

Hoe werkt het?

Om een geschikte kandidaat te vinden die op zoek is naar een huurwoning in Haarlem, gaan wij als volgt te werk:

 1. Wij maken professionele foto’s van uw woning.
 2. Wij maken effectieve advertenties voor uw woning.
 3. Wij vinden geschikte kandidaten.
 4. Wij screenen de kandidaten.
 5. U heeft een huurder.

Zo nemen wij alles uit handen om ervoor te zorgen dat we een geschikte huurder voor uw woning vinden. Dit scheelt u zowel in tijd als kosten.

Wat zijn de kosten?

Als de woning door ons wordt verhuurd kunt u contact met ons opnemen voor de verhuurservice. Mocht u zelf een huurder hebben, dan kunt u door Casa Haarlem de huurovereenkomst op laten maken, de kosten daarvan bedragen € 100,- inclusief BTW. Ook verwachten wij geen exclusief recht in het verhuren van uw woning. Zodoende blijft u dus flexibel. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u telefonisch of via de mail contact met ons opnemen. Ook is het mogelijk om uw woonruimte online aan te bieden.

Waarom kiezen voor een Verhuurmakelaar in Haarlem?

Wanneer u een huurwoning in Haarlem heeft en van plan bent deze te verhuren is het de beste keuze om te kiezen voor een verhuurmakelaar in Haarlem. Dit bespaart u veel moeite, zo moet u voldoen aan veel voorwaarden.

Contact

Heeft u enige vragen over één van onze panden of onze services? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 023-5331724. Ook kunt u via dit telefoonnummer een vrijblijvende afspraak maken om een huurwoning in Haarlem te bezichtigen. U kunt ons ook bereiken via het mailadres info@casahaarlem.nl. Wij helpen u graag professioneel met ons advies.

verhuurnu