Verhuren

Uw woning verhuren of laten beheren door Casa Haarlem.

Het is ook mogelijk om het beheer van uw woonruimte of beleggingspand volledig aan ons over te dragen.
Casa Haarlem behartigd dan uw belangen richting de huurders en is daarvoor de aanspreekpunt.

Wat zijn voor u de voordelen als wij uw woning beheren?

Het beheren van een object is een tijdrovende klus. Daarom biedt
Casa Haarlem ook hier haar diensten aan. U kunt het beheer van uw pand volledig door ons laten afhandelen. Wij ontfermen ons dan over zowel het administratieve als het technische beheer. En dat scheelt u niet alleen in het werk; u houdt er ook een groot belastingvoordeel aan over! Bij het afdragen van het beheer van uw privé-bezit vallen de inkomsten hiervan niet in BOX 1 (belast tarief 52%) maar in BOX 3 (belast tarief 1,2%) van de inkomstenbelasting. Belt u ons gerust om te zien wat wij voor u kunnen doen.

Onze beheerstaak bestaat uit het verzorgen van alle correspondentie die samenhangt met verhuur. Het afhandelen van de verplichte administratieve zaken zoals;

– Het innen van de huur
– Huuropzeggingen
– Opnieuw verhuren
– In en uit check van uw woning
– Opstellen van juridische brieven
– Laten uitvoeren van klein onderhoud

Bij een huuropzegging van een woonruimte wordt dit eerst door ons geïnspecteerd, om na te gaan of de woning in een goede staat wordt achtergelaten of bij achterstanden worden er door ons in eerste instantie aanmaningen en de incasso verzorgd. Indien nodig zullen wij in overleg met u een gerechtsdeurwaarder inschakelen.

Voor het verzorgen van het beheer en onderhoud van uw woning of beleggingspand(en) worden er afspraken opmaat met u gemaakt, dit geldt ook voor de kosten. Het rendement van uw belegging is hierbij altijd ons uitgangspunt.

tehuur

De huurovereenkomst

Wij hanteren een basis huurovereenkomst die gebaseerd is op het door Ministerie van VROM voorgeschreven model van de Raad voor Onroerende Zaken. Dit wil zeggen dat wij deze per verhuurder aanpassen op zijn specifieke situatie en eventuele eisen en wensen. U bepaalt dus zelf de huur condities. Wij zullen vervolgens de overeenkomst met alle betrokken partijen doornemen en uiteindelijk de zorg dragen voor ondertekening.

 

Wat zijn de kosten?

Neemt u vrijblijvend contact op met Casa Haarlem.

Voor de verhuur service als de woning door ons wordt verhuurd. Mocht u zelf een huurder hebben, dan kunt u door Casa Haarlem de huurovereenkomst laten opmaken, de kosten zijn
€ 100,- inclusief BTW. Ook verwachten wij geen exclusief recht in het verhuren van uw woning. Zodoende blijft u dus flexibel. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak bel Casa Haarlem of stuur ons een e-mail. U kunt uw woonruimte ook online aanbieden.

verhuurnu