Werkwijze

Afspraak

Indien u een huurwoning heeft gezien die uw interesse heeft gewekt kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een bezichtiging.

Bezichtiging

Een van onze verhuurmedewerkers van Casa Haarlem zal aanwezig zijn bij de bezichtiging om u te begeleiden. U kunt op uw gemak de woning bekijken en u krijgt antwoord wanneer er vragen zijn. Bij Casa Haarlem is het mogelijk om verschillende woningen in één dagdeel te bezichtigen. Ons doel is om een zo goed mogelijke service te verlenen in de zoektocht naar de juiste woning.

Match

Indien u de juiste huurwoning heeft gevonden en u wilt overgaan tot het huren van de woning dan zal Casa Haarlem in opdracht van u voor u bemiddelen met de eigenaar. Casa Haarlem stelt u aan de hand van de ingeleverde antecedenten voor aan de eigenaar of de beheerder van de woning. Wanneer de eigenaar akkoord is met u als nieuwe huurder, stellen wij de huurovereenkomst op. De overeenkomst wordt uitgebreid besproken met de huurder en verhuurder.

Sleuteloverdracht

U ontvangt de sleutels nadat de huurovereenkomst is getekend en nadat de bemiddelingsvergoeding (doorgaans gelijk aan één (1) maand huur, exclusief BTW) is betaald aan Casa Haarlem. De sleuteloverdracht vindt meestal plaats bij de woning of bij ons op kantoor. Huurder, verhuurder en een medewerker van Casa Haarlem zijn daarbij aanwezig. De medewerker van Casa Haarlem stelt in de meeste gevallen een inspectierapport op van de onderhoudsstaat van de woning. Dit rapport wordt weer gebruikt wanneer u de woning weer verlaat.