Huuraanbod

189 found. Viewing page 1 van 19.
Sort By verkocht of verhuurd Huurprijs Slaapkamers Oppervlakte m²
Vorige
Volgende
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd
Verhuurd

Uw huurwoning vindt u bij Casa Haarlem. Wij bieden u diverse huurhuizen in Haarlem en omgeving. Vind uw goedkope huurwoning tussen ons huuraanbod!

 

Centraal gelegen stad

Haarlem is een stad die zeer centraal gelegen is in de provincie Noord-Holland. De hoofdstad van Noord-Holland ligt dichtbij Amsterdam en andere steden zoals Zandvoort. Vanuit Haarlem is het gemakkelijk om met het OV en de auto andere steden bezoeken. Bij Casa Haarlem vindt u een ruim aanbod aan huurhuizen en koophuizen, die zullen voldoen aan uw eisen. Zoekt u tijdelijk een onderkomen of heeft u tijdelijk een andere baan, dan begrijpen wij dat u ook tijdelijk een huis wilt huren. Graag maken wij dit u gemakkelijk met tijdelijke huurcontracten.

 

Goedkope huurwoningen

De aangeboden huurhuizen kunt u door middel van onze zoekfunctie filteren op diverse specificaties. Zo kunt u onder anderen filteren voor resultaten naar uw budget en de gewenste oppervlakte. Via het verhuurplatform van Casa Haarlem kiest u zelf voor een goedkope huurwoning of een groot huurhuis. Voor zowel goedkope huurwoningen in Haarlem als de wat duurdere huurhuizen bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons huuraanbod. 

 

Onze service

Als u een huis wilt huren, bieden wij persoonlijke service aan. Zo weet u dat u niet alleen staat, wanneer u een huis wilt huren. Casa Haarlem zorgt ervoor dat zowel de verhuurders, als de zoekers die een woning willen huren, verbonden worden met elkaar. U kunt ook kiezen om in één dagdeel diverse huurhuizen te bezoeken. Hiermee bespaart u tijd en kunt in een korte tijd meerdere huurhuizen bezichtigen, waar u potentie in ziet.  Ons doel is om een zo goed mogelijke service te verlenen in uw zoektocht om uw huurwoning uit te kiezen. Ook bieden wij naast huurwoningen, ook diverse koopwoningen aan. 

 

Huurwoningen bezichtigen

Wilt u graag een woning huren in Haarlem? Via ons verhuurplatform krijgen wij ook aanbod binnen van particulieren die hun huizen willen verhuren. Heeft u een huurwoning gevonden op ons verhuurplatform, dan kunt u een vrijblijvende afspraak maken om de huurwoning te bezichtigen. Een van onze professionals zal hierbij aanwezig zijn om u te begeleiden. Als u vragen heeft tijdens het bezichtigen, zullen wij deze zo goed mogelijk beantwoorden. 

 

Uw huis verhuren

Naast dat u woningen kunt huren, kunt u ook uw eigen woonruimte of beleggingspand overdragen aan ons. Wij zorgen ervoor dat uw woonruimte of beleggingspand wordt verhuurd op ons verhuurplatform. Het beheren van de woonruimte vergt veel tijd. Casa Haarlem ontfermt zich volledig over zowel het administratieve, als het technische beheer. Het scheelt u naast veel werk, ook een groot belastingvoordeel. Bij het afdragen van uw privé-bezit zullen de inkomsten van een belast tarief van 52%, terugvallen naar een belast tarief van 1,2%! Wilt u meer weten over onze diensten? Bekijk onze pagina over verhuren, wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Contact

Heeft u enige vragen over één van onze panden of onze services? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 023-5331724. Ook kunt u via dit telefoonnummer een vrijblijvende afspraak maken om een huurwoning in Haarlem te bezichtigen. U kunt ons ook bereiken via het mailadres info@casahaarlem.nl. Wij helpen u graag professioneel met ons advies.