Koopaanbod

24 found. Viewing page 1 van 3.
Sorteren op: verkocht of verhuurd Koopprijs Slaapkamers Oppervlakte m²
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
24 found. Viewing page 1 van 3.
Sorteren op: verkocht of verhuurd Koopprijs Slaapkamers Oppervlakte m²

Een woning kopen in Haarlem

Uw droomhuis vindt u bij Casa Haarlem. Wij bieden diverse koopwoningen aan in Haarlem en omgeving. Wilt u een appartement kopen of toch liever in een rijtjeshuis wonen? Hier vindt u het perfecte huis op ons verkoopplatform!

 

Een huis kopen in Haarlem

De hoofdstad van Noord-Holland is de laatste jaren erg in trek voor zowel mensen die in een rustige omgeving willen wonen, als studenten die dichtbij de grote steden willen wonen. De stad is namelijk zeer divers. Zo heeft u een groot aanbod aan parken, zoals het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, Bloemendaal aan Zee, het grote recreatiegebied Spaarnwoude en Zandvoort. Omdat een appartement kopen in Haarlem en omstreken enorm populair is, wordt de stad razend populair. De vraag naar koopwoningen neemt dan ook erg snel toe.

 

Appartement kopen in Haarlem

Wilt u een appartement kopen in Haarlem? Binnen ons koopaanbod bieden wij diverse soorten huizen aan. Met onze zoekfunctie kunt u filteren op diverse specificaties, zoals de grootte van uw koopwoning, hoeveel u maximaal wilt uitgeven als u een appartement wilt kopen in Haarlem. Op Casa Haarlem is een handig overzicht met ons koopaanbod te vinden.

 

Een mooie woning in Haarlem

Op dit moment wonen er ongeveer 160.000 mensen in Haarlem. Doordat de stad in trek is, wordt er verwacht dat de stad in tien jaar ongeveer 180.000 inwoners telt. Met als gevolg dat de vraag en dus ook de prijzen zullen stijgen. Er is een groot aantal koopwoningen in Haarlem te vinden, dit komt goed uit, want er is een grote vraag naar koopwoningen in deze stad. De rest van de woningen zijn voornamelijk laagbouw, waarbij eengezinswoningen ongeveer de helft in beslag nemen en een derde uit flats bestaat.

 

Divers wonen in Haarlem

Het kopen van een huis in Haarlem is voor velen een groot voordeel. Het heeft een perfecte ligging tussen de grote steden, de stad zelf heeft een karakteristieke sfeer, het heeft een unieke cultuur en kent een mooi stukje geschiedenis met maar liefst 4.000 monumenten! Naast dat Haarlem een mooie geschiedenis heeft, staat de stad ook bekend om zijn leuke winkelstraatjes. U kunt zowel genieten van de natuur, als de bijzondere straten met hippe winkels.

Bent u misschien op zoek naar een huurwoning in plaats van een koopwoning? Kijk dan eens bij ons aanbod aan huurwoningen in Haarlem en omgeving.

 

Contact

Heeft u enige vragen over één van onze koopwoningen of onze services? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 023-5331724. U kunt met dit telefoonnummer ook een vrijblijvende afspraak maken om een woning in Haarlem te bezichtigen. Ook zijn wij via ons mailadres info@casahaarlem.nl goed bereikbaar. Wij helpen u graag professioneel met ons advies.